Turism Dentar

Bine ai venit la A-A Dental Clinic!


Romania a ajuns sa fie in ultimii ani o destinatie cautata si apreciata pentru tratamentele dentare. Industria stomatologica din Romania este bine dezvoltata, cu cabinete si clinici, printre care si A-A Dental Clinic, echipate la standardele Europei de Vest. Calitatea actului medical este foarte ridicata, indiferent de tipul serviciului prestat.

Clinica stomatologica A-A Dental Clinic din Timisoara pune la dispozitia pacientilor din strainatate posibilitatea de a isi realiza tratamente dentare de specialitate in Romania, la preturi foarte avantajoase, intr-un mediu de lux si servicii de organizare exceptionale.

Cei care practica turismul dentar isi pot rezolva problemele dentare intr-un interval scurt de timp, in perioada vacantei, avand ocazia sa viziteze orice zona din Romania. Astfel, putem ajuta turistii sa-si organizeze excursii la oricare dintre obiectivele pe care vor sa le viziteze, respectand in acelasi timp si programarile stabilite de comun acord cu medicul dentist al clinicii stomatologice A-A Dental Clinic.

Fiind o clinica specializata pe turism dentar premium, noi cei de la A-A Dental Clinic ne straduim sa tratam cu mult respect si profesionalism fiecare cerinta a pacientilor nostri, pentru a-i face sa se simta confortabil si in siguranta pe toata durata sederii lor in tara.

Din punct de vedere medical, putem asigura:

  • Consultarea radiografiei dentare chiar si de la distanta – poate fi trimisa prin email
  • Stabilirea unui plan de tratament – pasii de urmat pe zile
  • Stabilirea unui cost estimativ pentru tratamentul stomatologic si lucrarile dentare

Din punct de vedere turistic, va putem asista in:

  • Stabilirea traseelor (mare, munte, orase, obiective istorice, religioase etc) in functie de sedintele la dentist
  • Stabilirea meniurilor si a formelor de distractie
  • Stabilirea costurilor si preturilor aferente vacantei, precum si a clasei hoteliere, in ce priveste cazarea

De ce turism dentar in Romania si in Timisoara?

De regula, in tarile mai dezvoltate, la o clinica stomatologica de lux poti cheltui o avere pe dantura. In schimb, in Romania, obtii lucrari bune la preturi mult mai mici.

Romania are un potential turistic recunoscut si zone unice in lume.
Acestea sunt doar cateva elemente pentru a apela cu incredere la serviciile oferite de clinica stomatologica A-A Dental Clinic din Timisoara.

 

Pentru mai multe informatii despre serviciile noastre dentare sau pentru a rezerva o programare, va rugam, contactati-ne