Microchirurgie

Utilitatea microchirurgiei


Ne folosim de avantajele microchirurgiei dentare mai ales in interventiile de regenerarea osoasa ghidata unde rezultatul augmentarii osoase este direct dependent de o vindecare completa sub protectia unei microsuturi, in implantologie si parodontologie.

Aspectul natural, armonios al trecerii de la gingie naturala la una pe care s-a intervenit chirurgical se poate obtine doar prin microchirurgie care reduce si de multe ori elimina cicatrizarea inestetica, mai ales in zonele vizibile unde este nevoie de estetica.

Microchirurgia permite medicului dentist sa efectueze interventii foarte precise, cu ajutorul unor instrumente mai mici si a materialelor de sutura mult mai fine. Sunt necesare microbisturie, micropense, microfoarfece, microdecolatoare, microace, microfire de sutura, toate instrumentele sunt la nivel micro pentru a asigura o incizie precisa, cu minimum de trauma asupra tesuturilor si manipularea lor cu delicatete.

Microchirurgie dentara - avantaje

Beneficiile interventiilor de chirurgie dentara la nivel micro sunt evidente si pleaca de la:

  • Risc scazut de inflamatie
  • Aspect natural posoperator
  • Inchiderea plagii printr-o sutura de precizie maxima
  • Cicatrizare rapida (aspect foarte important pentru zona frontala)
Pentru mai multe informatii despre serviciile noastre dentare sau pentru a rezerva o programare, va rugam, contactati-ne